TOP

El Formentera guanya amb contundència al Llosetense (3-0) i queda a només un punt del play-off

El Formentera ha guanyat al Municipal per un sever 3 a 0 en el seu duel de l’onzena jornada de Lliga contra el Llosetense, que es trobava en dotzena posició. Els roig-i-negres han proposat un ritme alt de joc i han dominat durant tot l’encontre davant d’un conjunt jove que ha tancat files en defensa esperant sorprendre amb alguna jugada d’estratègia o sortint a la contra, una aposta que no ha aconseguit rompre els esquemes de l’entrenador local, Iván Gómez Roa.
Al minut 21 de la primera part, Javi Boix ha inaugurat el marcador després de controlar amb el pit una assistència de Bonilla i quedar-se sol davant el porter, resolent amb un dispar ras. Al cap de cinc minuts, el pitxitxi, Víctor Ruiz, ha ampliat l’avantatge amb un impressionant xut a l’escaire. Quan s’havien jugat vuit minuts de la segona part, de nou Ruiz ha engaltat un potent xut des de fora l’àrea que ha fet pujar al marcador el definitiu 3 a 0.
Aquesta victòria, combinada amb la derrota del Mallorca B per 3 a 2 al camp del líder, el Platges de Calvià, condueix als formenterers a quedar a només un punt de les places de play-off d’ascens. A la pròxima jornada hi haurà partit intersetmanal al Municipal i els roig-i-negres rebran al Sóller, de la part baixa de la taula, el dijous 1 de novembre, dia de Tots Sants.