TOP
Cartell del Formentera Jazz Festival d’enguany.

El Formentera Jazz Festival 2020, en mode virtual

El Formentera Jazz Festival d’enguany se celebrarà finalment de manera virtual els propers 22 i 23 d’agost amb una proposta innovadora amb concerts i connexions en directe a través de les xarxes socials del festival.
La consellera de Cultura, Susana Labrador, ha assenyalat que arran de la pandèmia “s’ha canviat la proposta presencial que inicialment s’havia decidit mantenir per una fórmula innovadora i, a la vegada, que no posi en risc la salut, mantingui l’essència del festival i tregui profit de la natura i l’entorn de l’illa”. Labrador ha subratllat que aquesta decisió “s’ha pres davant la incertesa del moment actual, ja que la majoria dels músics venien de fora de Formentera”.

Programació
La programació constarà de diverses ‘Connexions amb l’Illa’, transmetent en directe des de diferents enclavaments en plena natura de Formentera per escoltar-la i observar-la. Així mateix, alguns dels artistes previstos per a aquesta edició, com ara Federico Nathan, Valmuz, Pere Navarro i Yadira Ferrer, presentaran els seus millors continguts audiovisuals en una sèrie de mini concerts en línia especials per al # FJF2020.
També hi haurà un espai per conèixer millor la tasca de Plastic Free Formentera en matèria de recollida de microplàstics. Així, s’ha organitzat una recollida virtual i es convida als participants a recollir escombraries i/o microplàstics en els seus llocs d’origen i enviant-ne vídeos a través de les xarxes socials amb el Hashtag # RecogidaFJF2020.

Seguiment del festival per les xarxes socials
Facebook: formenterajazzfestival
Instagram: formenterajazzfestival
Web: formenterajazzfestival.com
Hashtags: #FJF2020 #FormenteraJazz20 #FJF6

Compartir

PROGRAMES