Instants inicials de l’encontre. Foto: Xavi Guasch

El Formentera no té pietat de l’Alcúdia (6 a 1)

Primera part força travada on la SDF no ha aconseguit despenjar-se en el marcador tot i avançar-se en el lluminós al minut 21 per obra de Iago, un avantatge que seria igualat en el 37 amb un gol en pròpia porta entre Galnares i Amaya després d’una jugada força desencertada. D’aquesta manera s’arribava al descans amb la sensació que els roig i negres podien endur-se el matx, però que els mallorquins estaven oferint més resistència del que, a priori, reflectia la seva darrera posició a la taula de grup.
Qualsevol dubte, però, s’ha esvaït durant els primers cinc minuts de la represa, període en què Urri primer i Canina després, han trobat la xarxa rival decantant el marcador a un 3-1 que clarificava el camí dels homes de Raúl Pérez vers la victòria.
Han hagut de passar vint-i-cinc minuts perquè el Formentera tornés a anotar, amb el segon gol en el compte personal de Iago. Un 4-0 que ha acabat d’enfonsar els mallorquins i que ha estat seguit per un cinquè gol anotat per Julen i un sisè d’en Cucu que tancaria el que, al final, ha estat allò que els titulars de tota la vida definirien com una golejada sense pal·liatius.
Gran segona part dels locals, amb debut i gol de Canina, i estrena d’una nova equipació que esperem que vegi molts resultats com el d’avui al Municipal de Sant Francesc.