TOP
Els fets s’esdevingueren diumenge al Municipal de Sant Antoni.

El Formentera obre un expedient al jugador del ‘B’ Adan Ferrer per una baralla al partit contra el Luchador

La Junta directiva de la SD Formentera ha obert un expedient sancionador al jugador del Formentera B Adan Ferrer després que aquest prengués part aquest diumenge en una batussa al terreny de joc a les acaballes del partit de la lliga de regional preferent de les Pitiüses que disputaven el Luchador i el Formentera B.

En una nota, el club lamenta enèrgicament “la violència verbal i física, que no ha de formar part del futbol ni de l’esport, i així ho entenem a la SD Formentera i ho transmetem habitualment i amb convenciment per nombroses vies i a tot el nostre entorn”.

Cronologia dels fets
Segons l’acta arbitral, assenyalen des del Formentera, “els problemes s’inicien amb recriminacions al nostre delegat quan atenia mèdicament un jugador als minuts finals de partit, per persones que entenien de manera errònia que aquesta atenció mèdica era intencionada i per perdre temps”.

En aquell moment, i segons relata el mateix Adan Ferrer en un vídeo on demana disculpes pels fets esdevinguts, “un jugador del Luchador va cometre una agressió contra el delegat del meu equip provocant que ell caigués a terra, i resulta que el delegat és el meu pare, amb la qual cosa, vaig perdre el control. Després de veure com un al·lot jove agredia al meu pare de 61 anys, va ser una situació que no vaig saber gestionar”.

Ferrer es reitera en les seves disculpes i explica que “qui em coneix, sap que aquesta acció no em representa i no n’estic orgullós. Fa molt de temps que treballo en educació i com a entrenador de futbol, i els valors sempre han estat un punt fonamental i això no canviarà”.

Comunicat de GxF
D’altra banda, Gent per Formentera, formació de la qual Adan Ferrer n’és conseller, ha reunit la seva executiva per a analitzar els fets de diumenge, que qualifiquen de “reprovables”.

A la reunió, Adan Ferrer els ha traslladat que després de presenciar una agressió cap al seu pare, delegat del Formentera B, reaccionà de forma totalment inapropiada i que és molt conscient del seu error i ha demanat disculpes.

Des de GxF afirmen conèixer al seu company de militància i que “les accions de diumenge no el defineixen”. Així mateix, accepten les seves disculpes i li exigeixen que aquesta experiència “sigui una lliçó per treballar en l’erradicació de la violència en tots els àmbits”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES