TOP
Una sessió d’entrenament del Formentera, aquesta setmana. Foto: SD Formentera.

El Formentera viatja a Lloseta a no despenjar-se dels llocs de play-off

El Formentera buscarà els tres punts aquest cap de setmana a Lloseta, després d’encadenar dues derrotes consecutives, contra Sant Jordi i Platges de Calvià. El Llosetense està igualat a sis punts amb el Formentera i fins ara ha guanyat contra Alcúdia i Santanyí i ha perdut contra Sant Rafel i el filial del Mallorca. L’entrenador roig i negre, Raúl Pérez, no podrà comptar amb la baixa per lesió de Górriz, ni amb Canina, que no té tramitada la fitxa, ni Cucu, que està convocat per la selecció. D’altra banda són dubte per molèsties físiques Iago, Daisuke i Spizzo.
El partit de la cinquena jornada de lliga entre el Llosetense i el Formentera serà aquest diumenge a Mallorca a les 12.30 h i, com sempre, a les 12.15 h començarà la transmissió de Ràdio Illa amb en Xavi Guasch.

El filial rep a l’Inter
D’altra banda, aquest diumenge a les 12 h el Formentera B rebrà l’Inter Ibiza al Municipal. L’afició podrà accedir al camp, de manera gratuïta, des d’una hora abans del partit. Hi Haurà control d’aforament i els habituals protocols sanitaris, abans d’accedir al camp.
En l’àmbit extraesportiu, i com ja va passar el darrer diumenge durant el partit del primer equip, tornarà a obrir el quiosquet d’en Pablo, especialitzat amb entrepans a la brasa.

Compartir

PROGRAMES