TOP
Una imatge del Formentera Zen 2021. FZ

El Formentera Zen torna amb descomptes del 50% per a residents

El Formentera Zen torna per vuitè any consecutiu, un esdeveniment que del 14 al 16 d’octubre “anima a gaudir d’un intens –però relaxant i divertit– cap de setmana sensorial” amb un “còctel d’experiències a l’aire lliure amb set ponències, dues masterclass (‘Fitness Dance’ i ‘Dharma Yoga’), una xerrada-taller (‘El poder de l’automassatge’) i un showcooking (‘Recepta de temporada amb producte local’)”, segons destaca l’empresa organitzadora Puro Bienestar, que ha comptat amb la col·laboració del Consell.
L’esdeveniment compta amb una desena d’experts en cada temàtica, entre els quals destaquen: Marta Verona (guanyadora de ‘MasterChef VI’, el 2018), Cesc Escolà (professor de fitness de l’última edició d”Operación Triunfo’, el 2020), o el grec Yiannis Mukta Om, prestigiós especialista internacional en ioga. La incripció al Formentera Zen 2022 es fa en línia i costa 180 euros per al públic en general i la meitat, 90 euros, per als residents a l’illa.

Respireu profundament i… a gaudir
El Formentera Zen 2022 arrencarà el divendres 14 d’octubre, a la tarda amb la recepció i acreditació dels assistents (17:30), la Inauguració oficial (18:15) i la primera de les onze sessions: Hola, què tal. ¿Parlem’, una xerrada inspiracional concebuda com un viatge d’emocions –a través de la dansa, el teatre i l’escriptura– a càrrec de l’artista, dissenyadora i escriptora Diana Pintado.

Fitness amb un professor d’OT
Jana Fernández (especialista i benestar i creadora de ‘El Podcast de Jana Fernández’) desvelarà que descansar és molt més que dormir amb la xerrada ‘Quan el somni millora, tot millora’ (09:30–10:15). Posteriorment, Marta Romo (pedagoga) oferirà la ponència ‘Supera els límits de la teva ment’ (10:15–11:00), amb què aprofundirà en el funcionament del nostre cervell i què necessita per viure amb actitud positiva.
De les 11 a les 11:45 se celebrarà la xerrada-taller ‘El poder de l’acte massatge. Una relació d’amor propi’, en què Marc Oromí (massatgista i fundador de The Massage House) mostrarà com podem ajudar el nostre cos a recuperar-se i potenciar el seu propi benestar a través de l’auto massatge i la reflexologia.
Marta Verona (nutricionista, xef i guanyadora de ‘MasterChef VI’) impartirà la ponència ‘Súper nutrició: Nutreix-te de forma saludable, plaent i eficient’ (12:15–13:15), recorrent els tres espais on es realitzen les principals eleccions alimentàries: mercat, cuina i taula. El ‘Showcooking recepta de temporada amb producte local’ (13:15–14:00), a càrrec de Júlia Rovira (psicòloga i creadora de ‘Vadesabores’), elaborarà de forma senzilla i molt dinàmica una recepta sana de la gastronomia típica de Formentera, amb els seus excel·lents productes Km.0. I a mitja tarda, Cesc Escolà (fitness trainer i professor dels programes ‘Operación Triunfo’ i ‘Muévete en casa’), impartirà la ‘Masterclass Fitness Dance’ (18:00–19:30), una disciplina esportiva o classe de ball que fusiona la dansa i el fitness en un sol concepte; amb una primera part més rítmica (bodypump i altres modalitats més ballables), una segona d’exercicis, i culminant amb una tercera part més relaxada, coincidint amb la posta de sol a Formentera.

“Som com a matrioskas russes”
La jornada arrencarà amb la ‘Masterclass de Dharma Yoga’ (09:30–10:30), a càrrec del grec Yiannis Mukta Om (professor de Hatha-Raja Yoga), que inclourà seqüència purificadora de pranayama, exercicis de respiració i Ioga Nidra, profunda relaxació curativa que dissipa la tensió i la fatiga del cos. ‘Coneix el teu cos per entendre’l i cuidar-lo’ (11:00–11:45), amb Teresa Arnandis (doctora en Biomedicina, divulgadora i creadora de Ladyscience), abordarà els milions de processos cel·lulars, corrents elèctrics i reaccions químiques que es porten a cap cada segon al nostre cos. ‘Consciència i ego’ (11:45–12:30) serà la ponència d’Elena Puig (psicòloga, especialista en mindflulness i consultora estratègica). I tancarà l’esdeveniment una altra ponència, ‘Autocura: els cinc cossos’ (12:30–13:15), que impartirà Eva Villar (especialista en salut i bellesa), mostrant que som com a matrioskas russes i que els nostres cinc cossos –físic, mental, espiritual, energètic i emocional– han d’estar en equilibri perfecte.
L’edició d’enguany tendrà com a escenari les instal·lacions del Gecko & Beach Club, establiment de la zona de Migjorn.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES