TOP
La majoria de restaurants treballen en el servei de nit.

El formenterer David Padilla participarà en el VIII Premi Promeses de l’alta cuina per a estudiants d’hostaleria

El jove formenterer David Padilla, que estudia cuina al CETT de Catalunya, ha estat seleccionat per participar en la vuitena edició del Premi Promeses de l’Alta Cuina, que celebra l’escola Le Cordon Bleu de Madrid.
D’entre totes les sol·licituds rebudes en la fase d’inscripció, s’han seleccionat un total de 50 estudiants per accedir a la següent fase del concurs. El certamen ofereix l’oportunitat de continuar formant-se a l’escola Le Cordon Bleu de Madrid amb dues beques per al primer i el segon classificat, dotades amb 23.000 i 8.500 euros, respectivament. La final se celebrarà el 23 d’abril de 2020.
Com la resta de candidats balears, Padilla disposa fins al dimarts 31 de gener per a realitzar una videorecepta de cinc minuts de durada com a màxim.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES