TOP
IES Marc Ferrer. Foto: Google Maps

El Govern assegura que l’ampliació de l’IES Marc Ferrer es podrà licitar el 2021

El conseller d’Educació balear, Martí March, ha afirmat avui en el Ple del Parlament que durant el 2021 el projecte d’ampliació de l‘IES Marc Ferrer podrà estar llest per ser licitat.
March ha respost així a la pregunta oral de la diputada per Formentera, Sílvia Tur, qui ha recordat que els pressupostos d’enguany de la comunitat autònoma ja contemplaven una partida de 200.000 euros per a la redacció i licitació del projecte, que al mateix temps està contemplat en el Pla d’Infraestructures Educatives 2019/23.
El conseller ha assenyalat que després de les successives ampliacions i reformes que s’han fet al centre des de la seva creació, el 1998, i d’acord amb la normativa urbanística, actualment l’edifici pot créixer, segons March, 270 m² més.
Per ara, l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC), estudia diverses opcions on executar les obres d’ampliació, com ara “un magatzem o un porxo”, segons ha apuntat March.
El conseller ha assenyalat alguns imprevistos que han retardat la redacció del projecte, que estava prevista per enguany. Així, el conseller ha explicat que s’ha hagut de renunciar a fer créixer l’institut en alçada, ja que l’estructura de l’edifici no aguantaria la càrrega addicional i la intervenció requeriria la construcció d’una superfície superior als 270 m².
March també ha assenyalat que la decisió d’on ubicar aquestes quatre aules no només depèn dels criteris tècnics que s’estableixin des de l’IBISEC, sinó que serà necessari consensuar la seva localització amb els responsables del centre educatiu.

Compartir

PROGRAMES