TOP
Els sectors de l’hostaleria i el comerç han estat els més beneficiats pels ajuts..

El Govern concedeix 7,3 milions en ajuts a 81 empreses de Formentera

El Govern balear ha publicat una primera resolució de la línia 2 dels ajuts directes de l’Estat de 855,7 milions d’euros per fer front als efectes de la covid destinats a empreses. En aquesta ocasió, han set 81 els negocis de Formentera els que hi han pogut accedir per valor de 7,3 milions d’euros. Aquests ajuts s’afegeixen als ja concedits des de final de juliol a través de la línia 1 per a autònoms, per un import de 200.000 euros que es van repartir entre 62 professionals.
El sector de l’hostaleria és el que té un percentatge més gran d’empreses beneficiades, seguit del comerç al detall i el comerç a l’engròs.

Empreses de menys de 10 treballadors i negocis de nova creació
El BOIB ha fet pública aquest dijous la primera de tres resolucions de la línia 2 per autoritzar el pagament a les empreses sol·licitants satisfent el 100% dels imports.
Aquesta primera resolució de la línia 2 publicada avui va adreçada a empreses de menys de 10 treballadors i a empreses de nova creació, que en els dies vinents podran cobrar ja els ajuts. Així mateix, el proper dimarts es preveu la publicació d’una nova resolució destinada a empreses de més de 10 treballadors que han sol·licitat ajuts de fins a mig milió.

Distribució dels ajuts per illes
En el conjunt de Balears, s’han concedit 7.400 ajuts per un total de gairebé 342 milions d’euros. 63,7 milions han anat a 756 empreses i autònoms d’Eivissa, mentre que a Menorca s’han concedit 501 ajuts per una quantitat de 25,3 milions i Mallorca ha acaparat el gruix més important d’ajuts amb 237,6 milions a repartir entre 3.383 negocis.

Compartir

PROGRAMES