TOP
Imatge d’arxiu del Mercat de Nadal a la plaça de Sant Francesc, que enguany obrirà el 2 de desembre

Mercat Nadalenc el 2 de desembre, obert el termini per l’adjudicació de casetes

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Comerç, informa que avui s’ha obert el termini de presentació de sol·licituds per l’adjudicació de les casetes del Mercat Nadalenc de l’any 2022/23. Les sol·licituds es poden presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) i també telemàticament a l’oficina virtual del Consell (OVAC); i hi ha un termini de presentació de 10 dies naturals des d’avui. El Mercat Nadalenc s’obrirà des del divendres 2 de desembre fins al 6 de gener de 2023, ambdós inclosos, a la plaça de la Constitució i al carrer dels Llaüts dels Damians de Sant Francesc.
El Consell de Formentera adjudicarà un màxim de set casetes per a la venda de productes al mercat nadalenc; tres casetes seran adjudicades a comerços i artesans; tres seran pel sector de la restauració i una per a centres educatius, organismes públics i/o associacions sense ànim de lucre.
Per a les casetes de comerç, l’horari podrà ser de 10.30 a 13.30 h i de 17.00 a 20.00 h, de dilluns a dissabte i per a les casetes de restauració, l’horari serà de 12.30 a 16.00 hores i de 18.00 a 23.00 hores.
Clicant aquí trobareu el règim de regulació provisional del Mercat Nadalenc i el formulari per cursar la sol·licitud.
Compartir

PROGRAMES