Jesús Marí, primer president del Cosmitos, rep una camiseta de l’entitat de mans de l’actual presidenta, Daisee Aguilera.

El nou Cosmitos es presenta sense oblidar els anys 80

El Poliesportiu Antoni Blanc va registrar una molt bona entrada per gaudir de l’acte de presentació del nou Cosmitos i del seu primer partit a casa de la lliga AIDEB de les Pitiüses de futbol sala femení.
Elena Trinidad va presentar l’acte en què es van recordar els inicis de l’entitat, creada l’any 1982. La presidenta actual, Daisee Aguilera, va regalar una samarreta de l’equip al primer president i fundador, Jesus Marí, que va participar en l’acte visiblement emocionat.

El Poliesportiu Antoni Blanc va registrar una excel·lent entrada per la presentació del Cosmitos.

Derrota contra el Sant Jordi (2-5)
Pel que fa al capítol esportiu, el Cosmitos va caure per 2 a 5 davant del Sant Jordi, tot i que les al·lotes entrenades per Mariano Dellamea es van avançar amb gols de Daisee Aguilera i Anna Riera. Les eivissenques van empatar abans del descans i en la segona part, el Cosmitos va estar mancat de rodatge i d’ordre defensiu, de manera que va acabar encaixant tres gols més.