TOP
Helicòpter de transport sanitari aeri de la companyia Babcok.

El nou helicòpter de transport sanitari ja està operatiu

Avui divendres comença a operar l’helicòpter del transport sanitari aeri de la companyia Babcok, l’empresa que gestionarà el transport aeri sanitari a Balears. L’aparell va aterrar ahir a primera hora en l’aeroport des Codolar. El Servei de Salut està verificant que està tot correcte perquè comenci a operar la companyia a través d’un contracte d’urgència fins que es liciti el nou concurs.

Queixes, denúncies i auditoria
Cal recordar que, davant les queixes dels treballadors i les denúncies dels sindicats efectuades a mitjans d’octubre, l’Ib-salut va decidir rescindir el contracte amb l’anterior adjudicatària, Eliance, a principis de desembre una volta es va constatar que no es complien les condicions del contracte, ja que no es garantia realitzar vols en mode instrumental i multi pilot ni es complia amb l’antiguitat dels avions ni en el nombre d’aeronaus pautades en el contracte.
Ja en juny, la Conselleria havia obert un expedient administratiu de revisió de contracte a causa dels retards de l’adjudicatària. Posteriorment es va contractar una auditoria externa a una empresa especialitzada que va revisar el contracte detectant que hi havia base per a acreditar incompliments, cosa que va habilitar la rescissió del contracte.

Compartir

PROGRAMES