TOP

El Parlament debat avui 188 propostes entre les quals hi ha les cinc de Formentera

Es tracta de les propostes derivades de les sessions del Debat de política general, que se celebrà els passats 24 i 25 d’octubre.
Així, la diputada per Formentera, Sílvia Tur, defensarà que el Govern estudii la viabilitat de cobrar l’impost de turisme sostenible als iots que fondegen al litoral balear. D’altra banda, Tur proposa que s’avanci en la declaració de les tres noves reserves marines per Formentera, amb una superfície de 7.000 hectàrees a les zones de sa Punta de sa Creu, Sec des Ram i Baix Fondo.
La tercera proposta de la diputada per Formentera sol·licita al Govern la renovació de l’emissari des Caló de s’Oli i l’ampliació de la depuradora, que actualment té una capacitat per gestionar la demanda d’unes 14.000 persones. A més, la diputada demanarà implementar el tractament terciari a la nostra illa, el que permetria generar aigua apta pel reg.
La quarta proposta reivindica al Govern l’aprovació del Decret de transport marítim en un termini màxim de sis mesos per assegurar els serveis de les barques de primera hora i d’última.
Finalment, la darrera proposta demana que dins d’aquesta legislatura es porti a terme la inversió prevista a l’Institut Marc Ferrer per ampliar aules i espais comuns, valorada en 1,5 milions d’euros.
Pel que fa al nombre de les propostes, el PP és el grup que més ha presentat amb un total de 48, seguit del PSIB amb 38, Podem amb 26, MÉS per Mallorca amb 22, El PI amb 16, MÉS per Menorca amb 16 i el Grup Mixt amb 22, entre les que es troben les nou de Ciutadans, les cinc de Sílvia Tur i les quatre Xelo Huertas i quatre més de Montse Seijas.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES