TOP

El Ple aprova la modificació del PTI que permetrà construir el parc infantil de Sant Ferran

La modificació del PTI permetrà que es construeixi el parc infantil a Sant Ferran amb els vots favorables de Gent per Formentera, PSOE i PP i l’abstenció de Compromís també s’ha aprovat inicialment cedir un terreny de Sant Ferran a l’IBAVI per fer-hi habitatge social.

A la sessió plenària del març, que se celebrà el passat divendres, s’aprovà, amb el suport de Gent per Formentera, PSOE i Compromís i l’abstenció del PP, la proposta d’aprovació inicial del Reglament d’ús i funcionaments del Centre d’Esports Nàutics.La vicepresidenta i consellera de Cultura, Educació i Patrimoni, Susana Labrador, va realitzar la compareixença mensual en el Ple en la qual va destacar “la rehabilitació del Far de la Mola, la col·laboració entre el Consell i el Govern per tal que el Museu de Formentera estigui més a prop de ser una realitat, així com la potenciació i ampliació de la programació d’actes culturals durant tot l’any. Pel que fa a l’àrea d’Educació, Labrador recordà l’aposta “per a implementar polítiques educatives a l’etapa de primer cicle d’infantil (de 0 a 3 anys) amb els objectius de qualitat del servei, llista d’espera zero i facilitar l’escolarització dels infants de famílies amb rendes baixes.
La consellera també destacà l’oferta de cursos de català que es fan des del Servei d’Assessorament Lingüístic.
El ple també donà el vistiplau a dues declaracions institucionals. Una amb motiu del 8 de març, pel Dia Internacional de les Dones, amb els vots a favor Gent per Formentera, PSOE i Compromís i l’abstenció del PP. L’altra declaració que comptà amb el suport de tots els partits fou la que dóna suport al control d’emissions a la Mar Mediterrània.

Compartir

PROGRAMES