TOP
Garcia en un dels partits del Formentera. SDF

El porter Dani Garcia continuarà vestint de roig-i-negre la temporada vinent

La SD Formentera continua confeccionant la plantilla del primer equip per a la temporada 2022/23 i ha fet oficial avui la renovació del porter eivissenc de 20 anys Daniel Garcia Lozano, un jove futbolista amb molta projecció que aquesta temporada ha debutat a Segona RFEF. “És un porter que vàrem fitxar quan sortia de juvenil, i aquell “nen” en 2 anys se’ns ha fet un home, ha crescut moltíssim com a porter i enguany ja ho ha pogut demostrar debutant a 2a RFEF. Tenim molta il·lusió i expectatives posades amb en Dani. Serà una gran temporada!”, ha manifestat Felip Portas, director esportiu del club.

Per la seva banda, Dani Garcia, ha assegurat sentir-se “molt content de poder gaudir un altre any més formant part d’aquest club, el Formentera em va acollir des del primer dia, i els hi estic molt agraït per la confiança. Estic molt i il·lusionat per aquest projecte perquè sent que estic on realment vull estar”.

Trajectòria esportiva
Dani Garcia, va fitxar per la SDF a principis de la temporada 2020/21. Va arribar de l’equip juvenil de la Penya Deportiva on va disputar la lliga nacional essent el capità i un dels jugadors més importants de la plantilla.

La seva formació esportiva l’ha desenvolupat íntegrament aEivissa i ha format part dels següents equips:

• PE Sant Jordi (des de Prebenjamí fins a infantil)
• Sant Agustí (Cadet 1r any)
• Penya Blanc i Blava (Cadet 2n any i Juvenil lliga nacional)
• SCR Penya Deportiva (Juvenil 3r any lliga nacional)

Amb la renovació fins al 2023, Garcia sumarà la seva tercera temporada de roig-i-negre.

Compartir

PROGRAMES