TOP

El PP demana la compareixença de Bartomeu Escandell pels informes de la Sindicatura de Comptes

El Partit Popular de Formentera ha emès un comunicat de premsa en què afirma que “sol·licitarà la compareixença del conseller d’Hisenda, després de l’informe emès per la Sindicatura de Comptes sobre els comptes generals del Consell de Formentera corresponents a l’exercici 2016″.

La nota indica que el president del PP de Formentera, José Manuel Alcaraz, ha criticat la manca de gestió de l’equip de govern en matèria econòmica: “Han enganyat al poble de Formentera, aquesta greu situació pot provocar que el Ministeri congeli el finançament d’impostos estatals per a Formentera”.

El comunicat del PP assenyala que “segons l’informe de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears, s’ha incomplert la regla de despesa i tampoc es té constància que s’hagués realitzat un pla econòmic financer per a l’exercici 2016. Tampoc es va aprovar la Relació de Llocs de Treball com obliga la Llei, no es va realitzar el procediment legal establert per a la contractació de subministraments després de la compra d’un camió de bombers. En definitiva, totes unes irregularitats que ara han quedat al descobert”.

Alcaraz ha declarat que el nou equip de govern que surti de les eleccions del proper mes de maig, “haurà d’aprovar un Pla de sanejament”, si així ho considerés el Ministeri, ja que, per Alcaraz, “s’ha fet una gestió nefasta, pensada en un interès propi i partidista en lloc de pensar en l’interès general de la gent de Formentera “.

Compartir

PROGRAMES