TOP
Enguany s’han recollit més de 300 jugarois. Foto: PP Formentera

El PP recull centenars de jugarois “perquè els Reis arribin a totes les llars”

La desena campanya solidària de recollida de jugarois del PP de Formentera possibilitarà que els petits de famílies amb menys recursos no es quedin sense els seus regals el dia de Reis. La formació ha lliurat a l’Associació dels Reis Mags joguines per a repartir entre 38 infants, les famílies dels quals s’havien registrat prèviament a la parròquia de Sant Francesc gràcies a la col·laboració del seu rector, Miquel Àngel Riera, i a l’ONG “Formenterers Solidaris”, a la qual enguany per la situació sanitària que es viu també s’han lliurat mascaretes i gel hidroalcohòlic per a la seva distribució entre els residents que més ho necessitin.

Solidaritat i compromís de les famílies de Formentera
Per a José Alcaraz, president de la formació a l’illa, “aquesta és una bona acció per ajudar a passar uns dies més agradables a boixos i famílies amb pocs recursos”. Alcaraz ha posat l’accent en el treball i entusiasme dels integrants de l’Associació Reis Mags de Formentera, ja que “gràcies a la seva feina, la iniciativa arriba cada volta a més persones”, i ha destacat “la solidaritat i compromís de les famílies de Formentera que s’han acostat a punt de recollida de jugarois i que en molts casos ho han fet amb els seus fills, que donaven les seves joguines perquè altres boixos de la seva edat puguin passar uns feliços Reis Mags”.
Durant aquesta campanya s’han recollit més de 300 joguines, de manera que un cop fets els paquets per als 38 boixos i boixes inscrits, els jugarois sobrants es repartiran entre les escoletes de l’illa o s’emmagatzemaran per a la campanya de l’any vinent.

Compartir

PROGRAMES