TOP
Cartell de la mostra.

El projecte fotogràfic ‘Insuladas’ torna al seu origen

Del 4 al 16 de setembre, a l’Ajuntament Vell es podrà visitar l’exposició ‘Insuladas’, de l’artista Irene Larrañaga.

Aquesta mostra proposa un viatge “per mar” a la solitud de les altres dones i a la pròpia, i es conforma d’imatges de les trobades fotogràfiques amb dones que són “ínsula” i que han decidit viure soles a Formentera.

‘Insuladas’ és una cartografia fotogràfica que sorgeix de retratar dones que viuen en una solitud conquistada i que al seu torn, equilibren la seva fragilitat a través de la sororitat. Una sèrie de retrats que es completen amb instantànies de paisatges, sempre en blanc i negre, creades després de les sessions fotogràfiques i que reflecteixen el viscut en aquestes trobades, en una illa que d’alguna manera també és protagonista.

L’exposició s’inaugurarà dilluns vinent a les 20 h i es podrà visitar a l’Ajuntament Vell d’11 a 14 h i de 19 a 21 h excepte els festius, diumenges i dilluns al matí, en què la sala roman tancada.

Irene Larrañaga Arruti (Azpeitia, 1972) és fotògrafa i periodista. Va realitzar els seus estudis al Centre de Fotografia Contemporània (CFC) de Bilbao. Ha participat en diverses exposicions col·lectives i el seu projecte ‘Insuladas’ ha estat finalista a la darrera edició del Festival de Fotografia BAFFEST el 2022 i ha estat exposat a l’Aquàrium de Sant Sebastià aquest 2023.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES