TOP
Fragment del cartell promocional del contacontes ‘Jully Papallona’. CIF

El Punt de Lectura de Sant Ferran reobri amb el contacontes “Jully Papallona”

L’àrea insular de Cultura informa que el Punt de Lectura de l’Espai Cultural de Sant Ferran ha programat un contacontes el pròxim dimarts 13 de setembre a les 17.00 h. Aquest és la primera activitat cultural per infants programada amb motiu de la reobertura i l’inici del curs escolar.
Aquest contacontes narra la història de na Sofia, una nena de cinc anys que no vol anar a dormir i li demana a la seva mare que li expliqui el seu conte preferit: «Jully Papallona». Un conte inspirador que posa en relleu l’esperit aventurer i determinat dels infants, així com l’amor i el respecte pels arbres centenaris i ancestrals.
El conte, dirigit a nens a partir de P4, és explicat per Laura Asensio, que interpreta diferents personatges, i tendrà una durada de 45 minuts.
El Punt de Lectura de Sant Ferran es troba ubicat a l’Espai Cultural de la localitat de ses Roques (l’antiga escola) i el seu horari d’obertura (a partir del 12 de setembre) és de dilluns a divendres des de les 16.30 h fins a les 19.00 h.

Recorregut
Laura Asensio va néixer a Barcelona el 1978. Amb gran passió pel teatre, va iniciar el seu primer curs l’any 1999 on va conèixer les tècniques d’expressió corporal. Va desenvolupar un gran interès pel teatre gestual, de moviment i d’objectes, decantant-se finalment pel clown que estudiarà a l’escola de teatre Estudis de Teatre de Barcelona de Berty Tovías. El 2004 participa en el festival de Teatre Europeu, dins de la programació de teatre Tantaranbana de Barcelona, amb la cia. Papinrom. Va treballar cinc anys a Escòcia com a pallasso d’hospital amb la companyia Hearts&Minds i va crear el seu propi show «The clown & the ring», entre altres. També fa tallers de creació de titelles per a pares com a mètode d’interacció amb infants. Quan va tornar a la seva ciutat natal, va donar classes d’expressió corporal a senyors i senyores de la tercera edat, tallers diversos per nadons i mares i participa en programa de teatre i expressió corporal per a persones amb diversitat funcional i, actualment, treballa com a actriu a la Granja Escola de Palautordera i viatja explicant contes i fent tallers a biblioteques i festivals.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES