El Racing goleja la Penya Deportiva (6-2)

El Racing Formentera continua la persecució del líder de la Lliga de futbol sala femení de les Pitiüses, el Gasifred. En el partit d’ahir en el Poliesportiu Antoni Blanc les al·lotes d’Israel García reberen al sisè classificat, la Penya Deportiva.
Les locals sortiren molt endollades i dominant des del principi amb moltes arribades i clares oportunitats que la portera visitant va saldar amb molt bones intervencions. El primer gol va arribar als 5 minuts obra d’Helena Serrano, que també transformà el 2 a 0. L’aposta ofensiva del Racing deixà espais a la defensa, per la qual cosa la portera local va haver de treballar durament per mantenir la porteria a 0. Poc abans del descans, Raquel (Peke) va fer el tercer gol després d’una sèrie de rebutjos en àrea rival.
A la represa, un excés de confiança del Racing donà ales a les eivissenques, que aprofitaren per escurçar distàncies (3-1) i generar diverses ocasions. En una sortida de pilota de l’equip visitant, la local Priscila robà la pilota i encarà un mà a mà amb la potera visitant que acabà amb el 4 a 1. La Penya encara transformaria una altra diana (4-2) que neutralitzà Helena Serrano amb un contundent llançament de falta des del mig del camp (5-2). L’exjugadora de l’Espanyol marcà el definitiu 6 a 2 quan faltaven 7 minuts pel final.
El Racing segueix segon a tres punts del Gasifred. El pròxim partit és diumenge a la pista del San Pablo.