TOP

El Sant Jordi se celebra a Formentera amb el lema ‘obriu els llibres, obriu les ales’

Aquest matí a la plaça de la Constitució s’hi posarà una paradeta de l’Obra Cultural Balear de Formentera, una altra amb llibres infantils de l’APIMA del col·legi del Pilar i un altre estand d’intercanvi de llibres de la Biblioteca Marià Villangómez de Sant Francesc.
A més, a la plaça hi haurà música en viu a càrrec de Maria José Cardona des de les 11 fins a les 13 h, coincidint amb la signatura de llibres d’autors o temàtica formenterera que són novetat en el Sant Jordi d’enguany. Així, d’11 a 13 h el glossador Vicent Tur Serra signarà exemplars del seu 100 Gloses de Vicent Jeroni i unes més de regateig i la poeta Maria Teresa Ferrer del seu poemari L’espera de la letargia. De 12.15 a 13 h, el nostre company Josep Rubio i la il·lustradora Patricia Gea signaran exemplars del seu llibre Formentera, una mirada enrere.
A la tarda, a les 18.30 h al Casal de Joves s’impartirà un taller per elaborar roses i a les 20.30 h a la Casa de Colònies de Formentera hi haurà un intercanvi de batucades entre l’Espai Jove de Marratxí i el Casal de Joves de la nostra illa.

Compartir

PROGRAMES