TOP
La seu de l’OAC a la Mola és a la Casa del Poble, els dilluns.

El servei de l’OAC es trasllada cada dilluns a la Mola

Aquest matí ha entrat en funcionament el servei de l’Oficina a l’Atenció a la Ciutadania (OAC), que des d’avui s’ofereix tots els dilluns de 9 a 14 hores a la Casa del Poble de la Mola. Per aquest motiu la presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, la vicepresidenta, Ana Juan, i el conseller de Serveis Generals, Bartomeu Escandell, han visitat la Casa del Poble. Ferrer ha indicat que amb aquest nou servei “es pretén acostar l’administració al poble més allunyat de Sant Francesc, per evitar desplaçaments dels residents en aquesta zona”. La presidenta ha afegit que “es podran realitzar els mateixos tràmits que s’ofereixen a l’OAC de Sant Francesc”.
El conseller de Serveis Generals ha destacat que “el fet que l’Administració estigui cada vegada més informatitzada ha permès que el servei de l’OAC es pugui desplaçar a la Mola. Només ens fa falta un ordinador, amb connexió al nostre sistema i a la xarxa d’internet, per poder acostar els tràmits a qualsevol indret de l’illa”.
A l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, bé sigui la física ubicada al carrer Ramon Llull número 6, o a través de l’oficina virtual (OVAC), els ciutadans poden fer els tràmits i gestions de caràcter municipal i insular, com ara el padró d’habitants, el pagament de taxes, la inscripció a cursos, entre molts d’altres. També s’ofereix un servei de finestra única en què es poden realitzar sol·licituds a altres administracions.

Compartir

PROGRAMES