TOP
Els bombers actuen en un contenidor, prop des Caló. CIF

Els bombers actuen en tres focs durant el cap de setmana

Els bombers del Consell de Formentera han actuat en tres petits incendis durant el cap de setmana. El primer dels focs va tenir lloc ahir dissabte, quan es detectà una crema que no estava sent controlada en un camp a la Mola, vora del km 16 de la carretera principal, poc abans d’arribar al nucli urbà del Pilar.

La crema descontrolada ha afectat un camp de la Mola. CIF

 

S’hi van desplaçar un vehicle d’intervenció ràpida i una autobomba urbana lleugera amb tres bombers. Un cop al lloc dels fets es localitzaren brases calentes que ocupaven una superfície d’uns 20 m², prop de zona forestal. El foc fou extingit per assegurar l’àrea, en una jornada marcada per l’amenaça de la propagació de les flames per mor de les fortes ratxes de vent. L’avís es va registrar ahir dissabte, passades les 14 hores, i l’incendi es va donar per extingit cap a les 15 hores. També va col·laborar la Policia Local i voluntaris de Protecció Civil de Formentera.

El pal de llum ha hagut de ser talat pels bombers.

 

D’altra banda, avui diumenge, a les 7.45 hores el 112 ha rebut un avís per les flames que afectaven un pal de llum d’una línia de mitja tensió a la zona des Molins de sa Miranda, prop de Sant Francesc. Hi han actuat quatre bombers, els efectius han tallat el pal, han sufocat la part cremada i la línia quedava pendent de revisió per part de l’empresa elèctrica. El servei ha acabat devers les 9 hores.
Finalment, el 112 ha tramitat un avís, avui poc després de les 11 hores, per fum que sortia d’un contenidor soterrat de rebuig situat al costat de la carretera, prop des Caló de Sant Agustí. S’hi ha desplaçat un vehicle d’intervenció ràpida i autobomba urbana lleugera amb tres bombers. Un cop al lloc dels fets s’ha extingit la combustió mitjançant aigua i s’ha inundat amb escuma l’interior del contenidor per evitar la represa de les flames. La causa del foc és, segons informa el Consell, que s’haurien llançat a l’interior del contenidor de rebuig restes de brases encara incandescents.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES