Els bombers refresquen la zona afectada per l’incendi de la Mola

A la mitjanit els bombers de Formentera han declarat controlat l’incendi que ha afectat unes dos hectàrees de rostolls a les proximitats del far de la Mola, a la banda sud de la carretera, a la finca des Puig, on antigament havia existit un camp de tir. Segons informa el Consell de Formentera, ara cal refrescar la zona per donar per extingit el foc, que ha començat al voltant de les 22 h. Els vents de gregal (NE) que bufen amb ratxes que freguen els 30 km/h han facilitat la propagació de les flames i ara estan dificultant les tasques d’extinció.

Les causes de l’incendi encara estan per aclarir, però les primeres hipòtesis apunten a una guspira provinent de la xarxa elèctrica i alguns veïns de la zona han assenyalat el mal estat de manteniment de la línia.
L’actuació compta amb efectius del cos de Bombers de Formentera, 17 voluntaris de Protecció Civil, agents de la Policia Local i la Guàrdia Civil.
El foc, que es produeix en el dia que l’AEMET ha emès un avís de risc extrem d’incendi a Formentera, està produint interrupcions en el subministrament elèctric dels usuaris de la Mola.

About Author

Comments are closed.

background