TOP
El cos de bombers de Formentera està format per 10 efectius. Fot: CIF

Els bombers estrenen equipaments

El cos de bombers del Consell de Formentera ha adquirit quinze nous equips de protecció individual (EPI) per ampliar i renovar el vestuari del servei de prevenció i extinció d’incendis. El conseller d’Interior, Josep Marí, ha assegurat que “amb aquest nou equipament augmentem la seguretat dels bombers quan actuen en els casos d’incendis”.

Alta protecció tèrmica
El nou EPI són de categoria 3; és a dir, protegeixen de perills mortals o que poden afectar seriosament la salut. Estan fets amb teixit ignífug lleuger però resistent alhora. El material emprat en la seva fabricació manté la resistència i la flexibilitat després de ser exposat a les flames. Incorpora barreges de fibres que proporcionen una alta protecció tèrmica amb un elevat nivell de confort i durabilitat. L’equipament consta de pantaló, jaqueta, arnès, daga d’anella cosida i un parell de mosquetons de seguretat.
En total, s’han adquirit quinze equips, per un cost de 27.975 euros. Amb aquest preu s’inclou un servei de manteniment durant els dos primers anys. Actualment, la plantilla dels bombers de Formentera està formada per deu efectius.

Compartir

PROGRAMES