TOP
Cada dilluns s’actualitzen les dades de la incidència de la pandèmia als centres educatius.

Centres educatius: Formentera, sense casos, i Eivissa amb només tres grups aïllats

En la setmana del 21 al 27 de novembre Formentera ha tornat a quedar lliure de covid entre l’alumnat i els docents dels centres educatius, segons ha informat la portaveu del Govern, Pilar Costa. La consellera de presidència cada dilluns actualitza la informació sobre la pandèmia en l’àmbit educatiu i segons la informació facilitada per Educovid, la unitat específica de salut destinada a seguir l’evolució de la covid-19 als centres educatius de les Balears.
Amb aquesta, Formentera ja suma vuit setmanes sense registrar cap contagi en els centres d’educació i de fet, en aquesta illa només s’ha detectat una infecció de covid a un docent, la setmana del 19 de setembre, i a dos alumnes, la setmana del 26 de setembre, la mateixa en què es va decidir l’única quarantena que s’ha realitzat en un grup educatiu a Formentera.

Quatre docents i 167 alumnes positius
Pel que fa a les dades de la darrera setmana, a les Illes Balears un total de quatre docents, tots ells de centres de Mallorca, han donat positiu en una prova PCR. Aquesta xifra representa el 0,02 % dels 16.340 docents que hi ha als centres educatius de les Illes Balears.
Pel que fa a l’alumnat, 167 alumnes han donat positiu, xifra que suposa el 0,08 % d’alumnes. Per illes, d’aquests 167 positius, 149 són de Mallorca i 18 són d’Eivissa, mentre que a Menorca i Formentera no n’hi ha hagut cap.
Quant als grups en quarantena, s’estima que la setmana passada se n’hi van posar 20. Actualment, hi ha 27 grups en quarantena, el 0,33% del total d’aproximadament 8.000 grups que hi ha a les Balears, de 21 centres educatius, dels quals 16 són a Mallorca, dos a Menorca i tres a Eivissa.
Amb referència a la proporció d’estudis de contacte que donen negatiu, aquesta setmana passada va ser del 94,1%.

Compartir

PROGRAMES