Els clients hauran d’identificar-se per a consumir a l’interior de bars i restaurants

Els bars, restaurants i cafeteries de les Balears hauran d’identificar als comensals que consumeixin a l’interior d’aquests locals, registre que s’haurà de guardar durant 30 dies per facilitar el rastreig en cas que es produeixi un brot de coronavirus. La setmana que ve es decretaran les dates concretes d’implantació d’aquestes mesures.

Mesuradors de CO₂
Així mateix, serà obligatori que els establiments instal·lin mesuradors de partícules de CO₂ al seu interior i que aquest mesurament sigui accessible als consumidors, que podran veure el nivell d’aquestes partícules concentrades en espais tancats. Aquesta mesura serà obligatòria per veure si la ventilació és suficient.
L’objectiu és, segons el Govern, donar més seguretat als clients, empleats i empresaris i que, d’aquesta manera, es podrà analitzar si aquests espais compten amb la ventilació natural adequada o si aquests locals han d’instal·lar purificadors d’aire, que tenen un cost d’uns 2.000 euros.

About Author

Deixa una resposta

background