TOP
Cartell de l’actuació.

“Els contes de la Rosa Rodamón”, al Punt de Lectura de Sant Ferran

Aquest dijous a les 17 h, al Punt de Lectura de l’Espai Cultural de Sant Ferran, es representarà Els contes de la Rosa Rodamón a càrrec d’Anakrònica. Aquesta és la primera actuació d’un cicle de contacontes organitzat entre Biblioteques de Formentera i La Panera Vermella.

La Panera Vermella la formen Giuseppe Macchione i Silvia Marote Mayans, i neix de la inquietud familiar per dur a terme activitats d’oci dirigides a infants de 0 a 6 anys. Es tracta d’una proposta de joc i exploració que s’ofereix als infants en l’etapa en què inicien el desenvolupament de les habilitats cognitives, socials, afectives i motrius. La idea és organitzar activitats d’estimulació adaptades al seu moment evolutiu, juntament amb les famílies, en espais lúdics per compartir, jugar, experimentar, relacionar-se i interactuar, segons expliquen.

Cicle de tres contacontes: Febrer, març i abril
Aquest cicle es compon de tres contacontes, el primer al mes de febrer, el segon al març i l’últim a l’abril. Els contes de la Rosa Rodamón inaugurarà el cicle. Després d’un llarg viatge, per fi, na Rosa Rodamon ha arribat a Formentera. Duu les maletes carregades de contes i cançons que ha anat aplegant durant els seus viatges arreu del món. Amb l’ajuda del seu petit ukulele, farà que tothom passi una molt bona estona amb contes i cançons que no deixaran a ningú indiferent. Acompanyaran l’espectacle titelles, màscares de paper i un munt de personatges amagats a les seves maletes.

Aquest primer contacontes ens arriba de la mà d’Anakrònika, el nom artístic d’Anna Moya, una artista polifacètica nascuda a Barcelona. Actriu i música professional, ha treballat també com a directora, autora i professora de teatre a diverses escoles i centres cívics de Barcelona i Madrid. Ha trepitjat escenaris com el Mercat de les Flors, el Coliseum, la sala Muntaner o el Club Capitol de Barcelona i ha participat en festivals de teatre com La Mercè o el de Tàrrega.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES