Imatge d’un curs de cafè d’especialitat de ‘Flamante Roasters’ i símbol de ‘LadaCrem’. Els dies 26 i 27 de novembre, curs de cafè d’especialitat amb ‘LadaCrem’. “És molt important estar actualitzat”
Els dies 26 i 27 de novembre la gelateria ‘LadaCrem‘ organitza un curs de cafè d’especialitat. La durada de cada sessió serà de 2 hores i mitja, i començarà a les 15.30 hores. El preu és de 35 euros. El curs estarà impartit per ‘Flamante Coffee Roasters‘. Durant aquestes sessions els participants podran aproximar-se al que és el cafè d’especialitat, fer-ne una degustació i aprendre mètodes per elaborar aquesta beguda amb diferents cafeteres i tècniques.
Qualitats aromàtiques
En Jacopo Gugliotto, del ‘LadaCrem’ ha explicat com a Itàlia i Espanya estem acostumats a consumir un cafè molt torrat, gairebé cremat, que ha perdut les seves qualitats aromàtiques com l’acidesa. Tal com ha assenyalat l’entrevistat d’avui, el cafè d’especialitat compta amb uns requisits de qualitat específics que funcionen a través d’una puntuació.
Factors
D’altra banda, en Jacopo ha exposat com influeixen altres factors en l’elaboració d’un bon cafè com la temperatura de l’aigua, la mòlta fina o gruixuda o el tipus de cafetera que s’utilitzi. Totes aquestes qüestions s’abordaran en el curs que es farà aquest dimecres i dijous. Les places són limitades a 14 persones i la inscripció es pot fer a través del telèfon: 676 06 67 68 o al correu electrònic: formentera@ladacrem.com
Podeu escoltar l’entrevista sencera a continuació:
Deixa una resposta
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.









