TOP
Andrea Romero, amb la medalla de bronze del Campionat d’Espanya sub 23.

Els esportistes d’elit no cobraran el patrocini de 2021 però tendran beques el 2022

La consellera insular d’Esports, Paula Ferrer, i la medalla de bronze en el Campionat d’Espanya sub 23 en 3.000 metres de 2021, Andrea Romero, parlen a Ràdio Illa sobre l’assignació d’ajudes per a esportistes d’elit per part del Consell de Formentera.

D’una banda, la consellera d’Esports ha assenyalat que els cinc esportistes de Formentera considerats en aquesta categoria (els atletes Andrea Romero i Oscar Santos i els regatistes Carlos Cardona, Mateo Sanz i Sergi Escandell) no cobraran les ajudes del Consell relatives a 2021 en concepte de patrocini i, en canvi, sí que perceben altres ajudes com les destinades a desplaçaments. Ferrer ha aclarit que amb la nova Llei 2/2020 del 15 d’octubre, aquests contractes de patrocini no es podien continuar atorgant com s’havia fet fins ara, signant-se com a contractes menors de forma nominal.
En canvi, la consellera ha avançat que el Consell de Formentera ha pressupostat per aquest 2022 una partida de 25.000 euros per dotar les noves beques a les quals els esportistes d’elit podrien aspirar mitjançant un procés de concurrència competitiva.
D’altra banda, Andrea Romero, que ha lamentat una manca de comunicació per part del Consell, ha explicat que se sent “trista i decebuda” perquè no ha rebut tota la informació sobre les ajudes per a esportistes d’elit fins que aquest assumpte ha sortit a la llum pública.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES