TOP
Els hotelers destaquen que els quioscs ofereixen una oferta més informal i una experiència més de caràcter tradicional. Arxiu

Els hotelers també advoquen per una pròrroga dels quioscs

L’Associació hotelera de Formentera manifesta, en una nota enviada als mitjans, la seva “preocupació pel previsible retard en la instal·lació dels serveis de temporada de les platges de Formentera”.

Segons la patronal hotelera, amb el president de la qual, Juanma Costa, parlarem aquest dijous a les 09.15 h en directe al De Far a Far (16.15 h en reemissió), el model turístic de la nostra illa es basa en gran manera “en l’entorn i les singularitats de la nostra oferta hotelera i extrahotelera així com de l’oferta complementària i serveis de platges”. En aquest aspecte, destaquen els quioscos de platja, “que ofereixen una oferta més informal i una experiència més de caràcter tradicional per als turistes que ens visiten”.

Imatge turística danyada
Per això, des d’aquesta Associació es considera que si es retardés molt la instal·lació tant dels quioscos de platja com dels serveis d’hamaques, “la imatge turística de l’illa podria veure’s greument danyada, a més de les queixes que els mateixos usuaris podrien arribar a efectuar per la falta de serveis en aquestes”.
Per a evitar aquesta situació, els hotelers donen suport a la possibilitat ja posada sobre la taula de recórrer a una pròrroga dels anteriors concessionaris, “sempre que fora del seu interès, i fora administrativament possible, perquè de forma més àgil poguessin instal·lar els serveis dels quals disposaven l’any passat, permetent d’aquesta manera guanyar algunes setmanes en la instal·lació dels serveis de platja per a aquesta temporada”.

Dificultats per als nous concessionaris
Després de considerar “les dificultats que poden trobar els nous concessionaris dels serveis a l’hora de comprar les noves instal·lacions necessàries per a les concessions, a més dels inconvenients per contractar treballadors amb la formació pertinent i habitatge per a aquests”, des de la patronal hotelera de l’illa es considera que la idea de prorrogar les concessions dels anteriors adjudicataris és una decisió positiva per a Formentera.
Així mateix, es posen a la disposició del Consell “en tot allò en què pogués arribar a ajudar i no sols això sinó també donar suport a aquella decisió que es consideri més oportuna i administrativament legal, a l’efecte d’agilitar la instal·lació dels serveis de platja de Formentera a fi d’oferir un servei tan esperat, necessari i desitjat per a tants turistes que ens visiten durant la temporada estival”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES