TOP
Bartolo Escandell a Ràdio Illa.

Bartolo Escandell: “S’ha proposat una pròrroga perquè puguem muntar els quioscos antics aquest estiu”

Bartolo Escandell, qui ha estat al capdavant de l’emblemàtic quiosc Bartolito des caló des Mort durant 45 anys i és president de l’Associació de Concessionaris de Platja de Formentera, explica que se sent “trist” perquè “ningú s’esperava el que ha passat”, amb relació a l’adjudicació provisional de sis quioscos en què no han renovat cap dels anteriors gestors.

Escandell opina que el procés d’adjudicació dels lots de platja va molt lent i afirma que al maig, quan comença la temporada, no hi haurà quioscos a les platges. Per garantir que aquesta campanya turística hi hagi quioscos al litoral, Escandell ha declarat que, a través de la Petita i Mitjana Empresa de Formentera (PIMEF), s’ha sol·licitat al Consell una pròrroga de sis mesos per permetre als antics gestors muntar instal·lacions que prestin servei a les platges.
Així mateix, Escandell lamenta que les bases del concurs hagin concedit una puntuació significativa a l’oferta econòmica. D’altra banda, el quiosquer ha agraït el suport que ha rebut dels vesins de Formentera i ha animat a assistir a l’acte convocat per demà dijous a les 18.15 h, a la plaça de Sant Francesc, en què es farà un minut de silenci “per la mort del model tradicional dels quioscs de la nostra illa”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES