L’Espanyol ha ‘sucat’ en la visita al Municipal. Foto: SDF.

Els “pericos” fan volar els tres punts del Municipal (0-1)

El Formentera no ha pogut sumar els tres punts contra l’Espanyol B en perdre 0-1 al Municipal. Els roig i negres segueixen al grup capdavanter de la classificació, però ara fora dels llocs de play-off d’ascens. L’Espanyol B s’ha avançat al minut 1 del partit amb una treta del porter que ha arribat a peus de Max, qui ha posat els catalans per davant en el marcador.
A partir d’aquí els homes de Michel Alonso han tengut oportunitats per poder empatar, però l’encert no els ha acompanyat. Al minut 54 l’Espanyol s’ha quedat amb 10 homes per l’expulsió de Rubén. El partit ha esdevingut un serial de pèrdues de temps, joc brut i accions al límit del reglament per part dels de Cornellà. El Formentera ha seguit pitjant però sense poder igualar l’encontre.
L’àrbitre ha estat protagonista indesitjat del partit per no permetre jugar els 7 minuts de temps afegit que ell mateix havia dictat. També ha expulsat a l’entrenador del Formentera, Michel Alonso, quan aquest s’ha apropat a demanar-li explicacions a la fi del partit.
El següent partit dels roig i negres serà al camp del Badalona el pròxim diumenge.