TOP
Festival Qué Celeste. Fotografia: Mar AlaVirule.

Els premis Savina de Voluntariat reconeixen la tasca de Qué Celeste

L’associació formenterera rebrà demà el premi de mans del conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez, en la gala que se celebra a Palma coincidint amb la celebració del Dia Internacional del Voluntariat, on també es reconeix als premiats de la resta d’illes. Cadascuna de les quatre associacions guanyadores amb aquest premi de bones pràctiques rebrà 3.000 euros.
Qué Celeste ha merescut aquest reconeixement pel seu programa de voluntariat Somiant Desperts. Entre altres aspectes, el jurat n’ha valorat la qualitat així com el nombre de persones voluntàries implicades i la formació que han rebut.

Taula informativa 
La commemoració del Dia Internacional del Voluntariat també es viu a Formentera, on avui dijous s’ha instal·lat una taula informativa a la plaça de Sant Francesc per a totes aquelles entitats, voluntaris o simplement persones que vulguin rebre informació sobre el tema del voluntariat i les properes formacions que es realitzaran a l’illa.
El conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez, assegura que des del Consell “s’està intentant promoure la creació d’una associació de voluntaris de Formentera, ja que són moltes les entitats i esdeveniments que es realitzen a l’illa i que requereixen la participació i col·laboració dels voluntaris i voluntàries per poder dur-se a terme”.

Compartir

PROGRAMES