TOP
Santi Ramírez Arnau, avui en el seu despatx.

Els reptes de Santi Ramírez Arnau, el nou director del CEIP Mestre Lluís Andreu

El nou director del CEIP Mestre Lluís Andreu, Santi Ramírez Arnau, explica a Ràdio Illa els canvis en els mètodes d’aprenentatge i les modificacions en els criteris d’avaluació que suposa la implantació de la LOMLOE, que de moment es porta a terme a Infantil i en els cursos de 1r, 3r i 5è de Primària.

Ramírez Arnau, que compta amb Maria Magdalena Moya com a cap d’estudis i Alberto García com a secretari, apunta que amb la nova normativa desapareixen les notes numèriques que tradicionalment es lliuraven cada trimestre i que a partir d’ara només s’entregaran a final de curs. A més, les mares i pares podran fer el seguiment de l’evolució de cada alumne mitjançant el Portal de les famílies del GestIB. Els criteris d’avaluació en cada matèria valoraran el nivell d’assoliment de les competències amb la següent gradació: completament, majoritàriament, suficientment, poc o gens.
Així mateix, una volta al trimestre, com a mínim, els centres hauran de verificar que els pares han accedit a la informació del Portal del GestIB. Si no ho han fet, els hauran de fer arribar la informació sobre l’avaluació dels seus fills per escrit.
El nou director també exposa altres novetats del curs, com la introducció de les sessions de piscina a Primària i el projecte de menjador escolar, que espera que sigui una realitat els pròxims mesos.
Finalment, el docent també comenta la dotació de professionals per atendre a alumnes amb necessitats especials del centre, que enguany és de dos ATE (auxiliar tècnic educatiu) i un PT (psicologia terapèutica).

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES