TOP

Els treballadors d’IB3 critiquen la falta de mitjans a Formentera per garantir la “qualitat informativa”

El Comitè d’Empresa de Liquid Media S.L., l’empresa subcontractada per elaborar els informatius de la cadena autonòmica, ha denunciat la falta de mitjans a l’hora de cobrir el partit de la SD Formentera durant el passat cap de setmana.
El Comitè d’Empresa critica que des del compte oficial d’IB3 Esports a Twitter es feliciti el jugador roig-i-negre, Javi Rosa, que hagué d’aguantar un micròfon de la cadena autonòmica per pal·liar la falta d’un redactor que ho fes.
En aquest sentit, els treballadors consideren “inacceptable” la situació per la “pèrdua de la qualitat informativa i dels drets laborals que suposa per als professionals que desenvolupen aquest tipus de tasques”.
Per al Comitè d’Empresa de Liquid Media S.L. es tracta, a més, “d’una falta de consideració i respecte cap a l’entrevistat”.
Segons els treballadors, aquest tipus de cobertures s’emmarquen dins de les 50 jornades extra d’un operador de càmera per ajudar la delegació d’IB3 de Formentera per cobrir la informació de l’equip de futbol al llarg de tot l’any.
D’aquesta manera, el comitè considera que la situació és “insuficient” per garantir una “qualitat informativa d’un mitjà de titularitat pública”.

Compartir

PROGRAMES