TOP
Joan Torres a Ràdio Illa.

Els veïns fa una dècada que demanen la rehabilitació del mollet des Caló

Joan Torres, portaveu de l’Associació de Veïns des Caló de Sant Agustí explica que la reivindicació per arreglar el mollet des Caló començà el 2012. De fet, ja el 2016 els veïns assenyalen en un informe que la plataforma d’aquesta infraestructura, exposada als vents de Tramuntana i Gregal, està deteriorada i en alguns punts és visible la malla metàl·lica del seu interior.

Arran de la diversitat de criteris sobre quina és l’administració que hauria d’emprendre les obres de rehabilitació, des de l’entitat veïnal els consta que la competència per arreglar el mollet és de la Demarcació de Costes.
A més, cal recordar que en el debat sobre l’Estat de l’illa, de juny de 2021, s’aprovà per unanimitat “instar a la Demarcació de Costes de les Illes Balears a rehabilitar de manera urgent el mollet des Caló preservant la seva estructura i usos per garantir la seguretat del moll i la identitat d’aquest nucli, una demanda que des de fa temps fan els veïns”. Durant l’exposició d’aquesta proposta, també es recordà que el Consell ja va elaborar un avantprojecte de rehabilitació l’any 2017 que mai s’ha dut endavant.

Compartir

PROGRAMES