Els jugadors de la SD Formentera celebren un gol.

Empat i líders en solitari (1-1)

El Formentera ha sumat un punt al camp de l’AE Prat, partit endarrerit de la jornada 10, que li serveix per posar-se líder en solitari. Un matx marcat un altre cop pel fort vent.
Els roig i negres han sortit amb molta intensitat al camp i ben aviat, al minut 9, Alberto Górriz ha rematat de cap a la sortida d’un córner, per avançar al Formentera (0-1). Teo i Javi Sánchez s’han encarregat de portar el perill a la porteria local, però el porter Craviotto ha esdevingut protagonista de la primera part, esvaint les opcions dels roig i negres d’ampliar l’avantatge al marcador. Al minut 26 Pau Salvans ha empatat amb un xut que ha batut a Óscar Santiago (1-1). Una primera part de molta intensitat i d’intercanvi de cops.
A la segona part hem vist dos equips molt igualats al terreny de joc. Molta lluita al mig del camp i un partit més travat, on no hi ha hagut grans ocasions de gol. Al final, un empat que serveix al Formentera per haver sumat 4 punts en dos partits en terres catalanes. Bon balanç que fa que els homes de Míchel Alonso siguin líders.
El pròxim partit serà al Municipal de Sant Francesc, contra el Terrassa, diumenge a les 12 h.