TOP
Punt d’atenció del certificat Covid Digital a Formentera. Foto: Àrea de Salut

Encara queda un positiu lleu a Formentera

Formentera segueix com ahir, amb un únic cas actiu de covid que presenta un quadre lleu. En les darreres 24 hores s’ha concedit una alta, però al mateix temps, s’ha detectat un nou contagi. Seguint el protocol establert, l’afectat ha de guardar aïllament i restar sota seguiment facultatiu.
A més, després d’una setmana de no fer-ho, avui l’àrea de Salut ha actualitzat la procedència dels ingressats a Can Misses i s’ha confirmat que no hi ha cap pacient de Formentera. La darrera vegada que una persona provinent d’aquesta illa restà ingressada per covid fou el 2 de setembre. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat a Formentera 706 contagis de coronavirus.
A Eivissa s’han detectat 28 nous contagis i hi ha 206 positius lleus, 6 menys que ahir. D’altra banda, hi ha 18 pacients (2 menys que ahir) que requereixen atenció hospitalària: 3 a l’UCI i 15 a planta. Finalment, hi ha 4 professionals en vigilància activa dels quals dos són positius.

Campanya de vacunació
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 13.566 dosis (22 més que ahir) i hi ha 7.677 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 71,7% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, 7.394 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 69,1% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES