TOP

Es viralitza un tuit demanant el confinament voluntari per la manca de personal sanitari a Eivissa

Una infermera de Can Misses ha demanat per Twitter a la ciutadania d’Eivissa que s’autoconfini a casa davant la manca d’efectius sanitaris a l’hospital. El tuit, que s’ha tornat viral en poca estona, relata que per mor de la complicada situació que s’està vivint al centre hospitalari de referència de les Pitiüses, els professionals sanitaris estan triplicant torns i estan esgotats.
La sanitària assegura que la situació és crítica i que el personal està fent el triple d’hores que es fan habitualment per a poder atendre a tots els pacients que ingressen a causa de la tercera onada de covid. Així mateix, assenyala que els empleats de l’Àrea de Salut no poden més.

Reforç de Mallorca
Atès el volum de professionals afectats per la covid, amb més d’un centenar de positius i també més de 100 aïllats, l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera ha anunciat que es veurà reforçada amb 10 infermeres de Mallorca. Segons Salut, aquestes infermeres formen part d’un grup de prop d’un centenar que s’han oferit per desplaçar-se i donar suport a Eivissa.
Així mateix, l’àrea de Salut ha anunciat també que s’ha ampliat la capacitat sanitària per a atendre nous casos, Així, s’ha passat de 145 a 179 llits per atendre pacients de covid, i també hi ha habilitats 15 llits d’UCI i es podria arribar a 44 amb futures ampliacions.

Compartir

PROGRAMES