TOP

Espai F recupera la figura d’Erwin Broner

Espai F presenta l’exposició Erwin Broner. Obres del llegat de Gisela Broner a Catalina Verdera Ribas, una mostra que comptarà amb dos escenaris, d’una banda, del 15 de juliol al 3 d’agost, la sala de l’Ajuntament Vell, i del 16 de juliol al 12 d’octubre al nou espai cultural i educatiu del far de la Mola. A més, dilluns 15 de juliol a les 18.30 h, tendrà lloc a l’església de Sant Francesc un concert de violí a càrrec de Lina Tur, just abans de la inauguració de la mostra de l’Ajuntament Vell, que serà a les 20 h.

Humanista
Espai F assenyala que Erwin Broner fou un arquitecte i pintor que esdevingué un exemple d’humanisme modern amb una obra que recorre diferents corrents en la història de l’art. L’exposició mostra l’evolució de l’artista des del principi fins al final de la seva faceta com a pintor.
D’una banda l’obra realitzada sobre paper, centrada principalment en el dibuix, es podrà veure a l’Ajuntament Vell i per una altra, les pintures es podran contemplar al nou espai cultural i educatiu del Far de la Mola.
La mostra està organitzada per Espai_F en col·laboració amb el Consell de Formentera, l’Institut d’Estudis Baleàrics, Ràdio Illa i la Fundació Baleària.

Compartir

PROGRAMES