TOP
La plaça d’Europa s’omplí de gent el passat divendres. CIF

Eva Nieto, consellera de Festes: “La gent ens aturava pel carrer i ens demanava que reprenguéssim Sa Flower”

El Consell ha qualificat, en una nota de premsa enviada als mitjans, d'”Èxit total de participació” la festa Sa Flower organitzada el passat divendres per les conselleries insulars de Turisme i Festes a la plaça d’Europa des Pujols.

Segons s’afirma des de la institució insular, “la celebració, després de la seva cancel·lació per l’anterior equip de Govern, ha estat tot un èxit i la plaça d’Europa des Pujols estava completament plena de gent, tant dels ciutadans de l’illa com dels seus habituals turistes que, gràcies al bon temps, poden continuar gaudint dels seus encants també durant la tardor”.

En paraules d’Eva Nieto, consellera de Festes, “amb Sa Flower Formentera 2023 hem atès les peticions de la gent que ens aturava pel carrer i ens demanava que reprenguéssim aquesta celebració; ha estat tot un èxit de convocatòria en un temps rècord, i s’ha aconseguit reunir milers de persones que gaudiren al màxim i varen donar l’enhorabona a organitzadors i col·laboradors”.

Segons ha afegit la consellera, “a la plaça d’Europa no hi cabia ni una agulla, així que l’esforç de tots en l’organització d’aquesta festa ha valgut la pena i els assistents han gaudit al màxim de totes les actuacions dissenyades, que d’això es tractava”. Per la seva banda, Artal Mayans, conseller de Turisme, ha agraït a tothom la seva implicació i ha assenyalat que “sens dubte, aquesta festa ha tornat per quedar-se”.


Instantànies de la festa. CIF

Sa Flower de Formentera 2023, organitzada amb la col·laboració de l’empresa Puro Bienestar, l’hotel Five Flowers i la naviliera Trasmapi, va reunir la DJ Cristina Boscá, directora i copresentadora del programa “Anda ya” dels 40 principals, i els reconeguts DJ Javi Box i Ghünter Scott, amb els seus temes de les dècades dels seixanta i setanta tan habituals des dels inicis d’aquesta festa.

La celebració es va completar amb les actuacions del grup ¡Esta me la sé! i DJ Padjesa el dijous 7; i de la banda La 22 de Formentera i DJ Casado el dissabte 9.
Des del Consell s’ha volgut destacar en la nota de premsa que “totes aquestes actuacions musicals registraren un èxit d’assistència sense igual i varen possibilitar als participants gaudir al màxim de bona música i diversa en un enclavament ideal de l’illa per celebrar aquesta mena d’esdeveniments”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES