TOP
S’oferirà revisió i posada a punt de bicicletes de franc per a residents.

Exhibició de bicicletes i revisions de franc durant la Setmana de la Mobilitat Sostenible

Des de demà divendres 16 fins al dijous 22 de setembre se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2022. En concret, a Formentera es faran dues accions per promoure la mobilitat sostenible.

Exhibició de bicicletes convencionals i elèctriques
Entre els dies 20 i 22 de setembre, entre les 10 h i les 13 h a la plaça de Sant Francesc, els dos establiments de Formentera especialitzats en venda de bicicletes faran una exhibició de bicicletes convencionals i elèctriques. Els residents podran provar-les i si els agraden, se’ls informarà sobre les ajudes del Consell per adquirir-les. També hi haurà accessoris, com ara cascs, llums i armilles, entre d’altres.

Revisió i posada a punt de bicicletes de franc per a residents
D’altra banda, s’oferirà la revisió i posada a punt de bicicletes, serveis gratuïts per a residents, entre el 20 i el 22 de setembre. De 8 h a 19 h, al Taller Es Brolls Formentera, carretera de la Savina, km 2. I de 16 h a 20 h, al Taller Formentera Cycles, carrer Guillem de Montgrí, 35, Sant Ferran.
Així, els residents podran portar la seva bicicleta a aquests tallers i un expert els la posarà a punt de manera gratuïta. S’ha de presentar DNI i certificat de residència (millor en el mòbil, sense paper). Aquest és un servei bàsic de revisió de cadena, rodes i frens.

El conseller de Mobilitat, Rafael González, espera que amb aquestes accions “aconseguim que més persones de l’illa es moguin amb bicicleta, sigui elèctrica o convencional, ja que és un vehicle que s’adapta molt bé a les característiques de Formentera”. González ha recordat que aquesta mobilitat sostenible es pot compaginar amb la de l’ús del bus, que fins al 31 de desembre és de franc per als residents.

Compartir

PROGRAMES