TOP
La conductora va perdre el control del vehicle que ha acabat sinistrat.

Ferida lleu la conductora del 4×4 que ha destruït la terrassa del Verdera

Aquesta matinada al voltant de la 1.40 h s’ha produït un aparatós accident de trànsit a Sant Ferran, a l’avinguda Joan Castelló Guasch amb el carrer Guillem de Montgrí. En el sinistre ha quedat ferida lleu la conductora de l’únic vehicle involucrat i també ha patit importants danys la terrassa del bar Verdera així com un arbre, un fanal i un telèfon públic.
Fonts del Consell han indicat que la dona hauria perdut el control del 4×4 que conduïa, que finalment ha quedat trabocat a la terrassa de l’esmentat bar. La conductora ha set traslladada amb ambulància cap a l’Hospital de Formentera. Des de l’àrea de Salut pitiüsa han informat que la dona, ferida lleu, ha patit policontusions i està previst que rebi l’alta hospitalària en pocs minuts.
En les tasques d’atenció a l’accident hi han intervingut tres bombers del Consell, efectius del 061 i agents de la Guàrdia Civil. El vehicle ja ha set retirat del lloc del sinistre. Com que l’accident ha tengut lloc en un nucli urbà, és la Policia Local qui s’ha de fer càrrec de sol·licitar la prova d’alcoholèmia. A les pròximes hores s’espera saber si s’ha pogut portar a terme i quins són els resultats.

 

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES