TOP
Una vianant es dirigeix a la farmàcia de Sant Francesc.

Formentera, 33 positius actius: gairebé la meitat que fa una setmana

Per segona jornada consecutiva a Formentera no s’han diagnosticat nous contagis de covid, en canvi, s’han concedit 10 altes, de manera que hi ha 33 casos actius a l’illa, una xifra que és gairebé la meitat que la de fa una setmana i que no es registrava des de mitjans de juliol. Del total d’afectats, 31 són lleus i resten aïllats a casa o a l’hotel pont, mentre que hi ha dos pacients que continuen ingressats en planta a Can Misses. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 682 positius de covid.
A Eivissa hi ha 1.114 malalts lleus (28 menys que ahir) i 45 persones que requereixen hospitalització, de les quals 7 es troben a l’UCI i 38 en planta (entre ells els dos pacients provinents de Formentera). A més, en els hospitals de Mallorca ja no queden en les unitats de crítics pacients derivats d’Eivissa.
D’altra banda, s’ha hagut de lamentar la mort, el dia 30 d’agost, d’un home de 69 anys, amb patologies prèvies, que es trobava ingressat en planta.
Finalment, puja el nombre de professionals de la salut en vigilància activa, que passa de 20 a 24, dels quals 17 són positius, dos més que en l’últim recompte.

Vaccinació
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 12.499 dosis (69 més que ahir) i hi ha 7.040 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 65,8% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, 6.668 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 62,3% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES