TOP
La vacunació contra la covid encara no arriba al 70% de la població a Formentera.

Formentera: 64% de vaccinats i 23 casos actius

A Formentera s’ha diagnosticat un nou cas de covid i s’ha concedit una alta, de manera que segueixen sent 23 els afectats per la pandèmia a l’illa. Tots els afectats presenten un quadre lleu o asimptomàtic, de manera que resten aïllats a casa o a l’hotel pont i sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han detectat 689 casos de coronavirus a l’illa.
A Eivissa s’ha informat de 4 nous casos de covid i 594 casos lleus (71 menys que ahir). A més, hi ha 25 persones ingressades a Can Misses i Can Vilàs (2 menys que ahir), de les quals 6 són a l’UCI i 19 a planta. Així mateix, hi ha 11 professionals en vigilància activa, dels quals 9 són positius, un més que ahir.

Vaccinació
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 12.827 dosis (17 més que ahir) i hi ha 7.168 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 67% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, 6.888 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 64,4% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES