TOP
Formentera compta amb 6.216 persones amb la pauta completa de vacunació.

Formentera, a la cua de les vacunacions a Balears

Amb un 57,9% de la població totalment vacunada, la nostra illa és la que menys gent té vaccinada de les quatre de l’arxipèlag balear, que compta amb una mitjana del 70,3% de persones immunitzades. Aquest percentatge encara és més acusat en les primeres dosis, ja que mentre la mitjana balear s’enfila al 77,80% de la població total, aquesta xifra és del 63,5% a Formentera, més de 14 punts percentuals per sota.
Aquesta diferència podria estar relacionada amb la diferència existent entre gent empadronada i residents reals a la nostra illa, cosa que pervertiria les dades percentuals de la població vaccinada.

Corona crisi en dades
A la nostra illa, i segons l’actualització diària de l’àrea de Salut, en la darrera jornada s’ha detectat 1 nou positiu per covid a Formentera, mentre que la xifra d’infectats amb quadre lleu que resten sota seguiment d’atenció primària i aïllats a casa o a l’hotel pont és de 75 persones.
Els quatre malalts provinents de Formentera i ingressats en planta a Can Misses continuen en la mateixa situació. D’ençà que es declarà la pandèmia, s’ha diagnosticat 663 casos de coronavirus a Formentera.

Eivissa
En les darreres 24 hores s’han detectat 39 positius nous a Eivissa i hi ha 51 persones hospitalitzades que es troben a les diferents unitats covid. Així mateix, hi ha 9 pacients a l’UCI. A més, continuen hospitalitzats tres pacients d’Eivissa a centres públics de la resta de Balears; dos a l’UCI de Son Espases i un a la de l’Hospital de Manacor.
Els casos actius són lleus o asimptomàtics i reben seguiment per part dels equips d’Atenció Primària baixa dels dos milers, en concret, a 1.893 persones. D’aquestes, 23 són professionals en vigilància activa, dels quals 17 són positius.

Compartir

PROGRAMES