TOP
Persones esperen abans de ser vaccinades a l’exterior de l’Hospital de Formentera. Foto: 7bts

Formentera arriba al 70% de població immunitzada

Formentera ha arribat avui al 70% de la població amb la pauta d’immunització completada.
Així, són 7.497 les persones que ja han completat la pauta d’immunització. Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.
D’altra banda, s’han administrat 13.736 dosis i hi ha 7.753 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 72,4% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.

Les dades de vacunació de Formentera, però, encara disten més d’un 10% de les dades generals de Balears, on ja té la pauta completa un 81,9% de la població. De Fet, la nostra illa és a la cua pel que fa a nombre de gent vaccinada, ja que Mallorca té un 82,9% de població totalment immunitzada, Menorca un 81,9% i a Eivissa ja s’ha vacunat el 76,4% de la població diana.

Dades d’afectació de la covid
En les darreres hores no s’han registrat nous positius per covid a Formentera. El total de malalts de l’illa baixa de quatre a tres persones, totes elles amb quadre lleu, aïllades i sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 709 casos de coronavirus.

A Eivissa s’han detectat 13 nous contagis nous i s’han donat 13 altes. Així, hi ha 227 pacients que presenten un quadre lleu i resten aïllats. D’altra banda, hi ha 19 persones hospitalitzades,18 de les quals són ingressades a planta i una a l’UCI. Finalment, es manté sense canvis la situació entre els professionals sanitaris, n’hi ha dos en vigilància activa i un d’ells és positiu.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES