TOP
Les sessions es faran divendres 26 i dissabte 27.

Formentera celebra dues jornades per fomentar el voluntariat

La Plataforma del Voluntariat a les Illes Balears, en col·laboració amb l’àrea de Benestar Social, impartirà de manera presencial dues sessions a Formentera el 26 i 27 de novembre.

Sessions
La primera serà una sessió informativa dirigida a entitats de voluntariat de l’illa on s’exposaran les principals obligacions normatives, segon estableix la llei i els recursos a l’abast, a més d’oferir un espai d’assessorament conjunt. La cita és el divendres 26, de 16 a 18 h a la sala d’actes del Consell.
La segona sessió és una formació bàsica de voluntariat, adreçada a aquelles persones que han començat recentment a fer voluntariat a algun programa, o a aquelles que estan interessades a conèixer el món del voluntariat. La jornada se celebrarà el dissabte 27 de 10 a 14 h, a la sala d’actes del Consell.

Agent actiu de transformació social
El titular de Benestar Social, Rafael Ramírez, ha convidat les entitats de voluntariat i les persones interessades a conèixer aquest món i a participar-hi. “El voluntariat és un agent actiu de transformació social i hem d’impulsar polítiques públiques a fi de promocionar-lo i donar-lo a conèixer”, ha assenyalat.
Per participar-hi o per resoldre qualsevol aclariment, es pot contactar amb Benestar Social al correu immigracio@conselldeformentera.cat o cridant al 971 32 12 71.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES