TOP
Cartell d’activitats.

Formentera celebra el Dia del Voluntariat

Amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat, que es commemora el 5 de desembre, Formentera organitzarà Jornades de formació, taules informatives, la gala balear de premis i un vídeo.

El conseller de Benestar Social, Rafel Ramírez, ha destacat la tasca “que duen a terme les entitats i les persones voluntàries de Formentera amb l’objectiu d’aconseguir una societat més igualitària, participativa i associativa” i ha assenyalat que “les institucions hem de contribuir en el seu suport, reconeixement i visibilització a la societat”.

Activitats
Les activitats començaran aquest dimecres amb dues sessions a la sala de formació de l’àrea de Benestar Social. La primera, de 16 a 18.30 h, serà de formació bàsica de voluntariat i la segona, de 18.30 a 20 h, una sessió informativa per a entitats de voluntariat.
Les dues sessions seran impartides per la Plataforma de Voluntariat a les Illes Balears. Us podeu inscriure per a la sessió bàsica cridant al 971 32 12 71.
El dijous, la nostra illa acollirà la gala de lliurament dels premis autonòmics de voluntariat del Govern balear, que se celebrarà a la sala de plens a les 19 h, i on també es retransmetrà un vídeo d’homenatge al voluntariat local fet pel Consell.
El divendres es penjarà una pancarta al balcó de la seu del Consell.
Dilluns vinent, Dia del Voluntariat, des de les 10 fins a les 13 h a la plaça de Sant Francesc, les entitats i associacions de voluntariat de l’illa instal·laran taules informatives sobre les accions i projectes que duen a terme. Hi participaran APNEF, AECC, Associació Reis Mags, Associació Festa Intercultural, Creu Roja i Acción Francisco. El mateix dilluns, el Consell publicarà en les seves xarxes socials el vídeo commemoratiu d’homenatge a les persones voluntàries.

Compartir

PROGRAMES